Täältä tulee Miss Matilda

logo_checks

Kirjoitin vajaa kuukausi sitten siitä, miten unelmoin omasta käsityöyrityksestä. Kerroin myös, että haluan tänä vuonna tehdä asian eteen jotain, harjoitella omien käsitöideni myyntiä ja katsoa, miten se sopii minulle. No, tammikuun käytin suunnitteluun, ajatusten pyörittelyyn, aikataulutukseen, asioiden opetteluun ja neuvojen etsimiseen. Tein listoja ja yliviivasin tehtyjä asioita, otin kuvia valmiista koruista, otin toiset kuvat ja vielä kolmannet. (Päätin että on hankittava joko jalusta tai hernepussi.) Yritin koota päässäni sekaisin pyöriviä asioita yhdeksi yhtenäiseksi kuvamaailmaksi.

Puhuin postauksessani myös nimen päättämisen vaikeudesta. Kääntelin päässäni kaikenlaisia sanoja, suomeksi ja englanniksi. Lopulta syntyi Miss Matilda, joka toimii molemmilla kielillä. Nimessä on jotain herkkää, mutta myös paljon päättäväisyyttä ja itsevarmuutta, ja se sopii ajatusmaailmaani.

sormukset1

Päätin perustaa Facebook-sivun ja asetin deadlineksi helmikuun ensimmäisen. Aikataulu piti, joten tänään avasin sivuni. Facebookia käytän markkinointikanavana ja yhteydenpitovälineenä; korut ja ehkä myöhemmin muutkin käsityöt ovat ostettavissa Maker’s Marketin kautta. Maker’s Market on viime syksynä avattu suomalainen käsitöiden ja kierrätyksen kauppapaikka, ja ilokseni pääsin myyjäksi monien muiden taitavien tekijöiden joukkoon. :)

Tästä on hyvä jatkaa!

Miss Matilda Facebookissa
Miss Matilda Maker’s Marketissa

About a month ago I wrote about my dream of starting my own craft business, and how I want to take steps this year that will help me make it come true. January was spent doing research, planning, building schedules, making lists after lists and ticking things off them. In the post I also talked about the difficulty of deciding a name. After going through many options in my head, I settled on Miss Matilda.

I decided to set up a Facebook page for promoting and keeping in touch with people. That was opened today. The jewellery is up on Maker’s Market, a Finnish website dedicated to selling handmade and recycled items. I’m in a talented company there and I’m so happy about it. :)

Miss Matilda on Facebook
Miss Matilda on Maker’s Market
(both in Finnish)

Advertisements

10 thoughts on “Täältä tulee Miss Matilda

  1. Huopatossunen says:

    Upeita töitä. Kyselinkin heti yhtä sormusta, joka on ihan kuin minulle tehty sekä aiheensa että värityksensä puolesta :)

    • Lotta says:

      Kiitoksia, kiva kuulla että ihmiset löytävät sieltäkin päin tänne! Hyppäänkin tästä vastavierailulle sinun blogiisi. :)

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s