Hiiviskelemästä yllätetyt

cork_elf1

Mikä on pieni, pyöreä, valppaan tutkiskeleva ja sonnustautunut hiippalakkiin?

cork_elf2

Tonttu.

Onnistuin nappaamaan kuvan muutamasta, kun ne joulun alla hiiviskelivät terävinä kirjaamassa muistiin minunkin kiltteyksiäni ja tuhmuuksiani. (Taisin tehdä hyvän vaikutuksen, sen verran ruhtinaallisesti minut jouluna palkittiin.) Ehkä ne pysähtyivät yöpöydälleni evästauolle, eivätkä huomanneet, kun nurkan takaa suuntasin kameran linssin niitä kohti. Että anteeksi vaan te kaikki tontut, jotka olette palanneet joulunvietosta Korvatunturilta ja aloittaneet tämän vuoden hiiviskelytyön – toivottavasti nämä kuvat eivät vaikuta ensi joulun kiltteysluokitukseeni. Kaikki lukijat varmasti lupaavat pitää salaisuuden. Eikö?

cork_elf4

Jos ihan vakavia ollaan, niin minulta ovat kuohuviinikorkit lopussa. Lahjoituksia otetaan vastaan (jo aiemmin kuin joulukuussa).

cork_elf3

Just before Christmas, I happened to have my camera ready when a group of elves stopped for a lunch break on my bedside table. They must have been sneaking about, making notes on how naughty or nice I’ve been. (Pretty nice, I assume, since there was no coal around on Christmas Eve.) So, I’m sorry elves, if you’re back in your sneaking job after the Holidays and are watching me right now – I hope these photos don’t put me on your ‘naughty’ list. I’m sure all my readers will keep your secret. (Won’t you?)

Just to mention, I’ve run ot of sparkling wine corks. Donations appreciated (even before Christmas).

Advertisements

6 thoughts on “Hiiviskelemästä yllätetyt

    • Lotta says:

      Kiitos! Ja voi että, kiitos myös tarjouksesta! Mielelläni ottaisin vastaan korkkeja, rautaosia minulla on vielä omasta takaa. En ole varma, olenko tulossa tämän viikon kerhoon – mutta tehdäänkö niin, että ilmoitan sinulle kun olen seuraavan kerran varmasti tulossa? Postittamaan ei tarvitse alkaa, näillä ei niin kiire ole. :)

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s