Psst! Pian tapahtuu kummia!

Monta kuukautta olen hiljaa istunut salaisuuden päällä, suunnitellut ja valmistellut, ja nyt on viimein aika nostaa kissa pöydälle: minä olen perustanut blogikaupan. Jee! Huijui! Kääks!

Olen pyöritellyt puotia salasanojen takana, ja ihan pian se on siis valmis avaamaan ovensa. Sisällään se pitää minun omin kätösin tekemiäni tuotteita, alkuun pääasiassa koruja. Suurin osa koruista on kruunukorkkeihin sommiteltuja kollaaseja – minikokoisia satuja mukana kannettaviksi. Alla on pieni kurkistus siihen, mitä tuleman pitää! Kauppa on auki 8. heinäkuuta, Wisteria Walkin kaksivuotispäivänä. Toistaiseksi tilaaminen on mahdollista vain Suomessa asuville.

shop_collage2

Avajaisten kunniaksi järjestän arvonnan, johon voi osallistua ihan jokainen, oli sitten blogia tai ei. Pyydän sinua vain jättämään alle kommentin ja vinkkaamaan kaupasta ja arvonnasta eteenpäin jollain tapaa: jaa ylläoleva kuva blogissasi tai muualla (muistathan linkittää tähän postaukseen!), nykäise kaveria hihasta, lähetä mummille postikortti. Kerrothan minullekin, kenelle puodista vihjaisit! :) Voittajan vedän hatusta tiistaina 15. päivä, ja hän saa valita mieleisensä tuotteen puodin valikomasta.

Onnea arvontaan ja tervetuloa Wisteria Shopiin ensi viikolla! :)

I have a secret I’ve been sitting on for some months now: I’m opening a blogshop! Unfortunately, right now I’m only able to sell to my home country, but I’ve been thinking of maybe setting up an Etsy shop some time in the future. Wisteria Shop sells handmade goodies; at the moment mostly crown cap jewellery with a tiny collage inside, like a portable fairytale.

10 thoughts on “Psst! Pian tapahtuu kummia!

  1. Riikka says:

    Jaoin instagramissa. Onnea! Lycka till! Jäämme jännityksellä seuraamaan tilanteen kehittymistä :D

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s