Tuiki tuiki tähtönen

tähti2

tähti5

tähti1

Joulu alkaa olla valmis ja kohta jo ovella. Pari viimeistä joululahjaa on vielä enemmän tai vähemmän viimeistelemättä, mutta aikaa on sen verran, etten epäile niiden valmistumista lainkaan. (Ja oikeastaan olisi aika ihana pitää aattoyönä viimeiset yksinäiset lahjavalvojaiset ja kääriä perheen paketit…) Suklaata on kaapeissa enemmän kuin varmaan jaksamme syödä – onneksi matkaamme joulupäivänä mummilaan, jossa suita on enemmän.

Kuvissa on aatonaatonaaton tunnelmia meiltä kotoa. Loppusyksystä keräämäni juhannusruusunlehdet päätyivät kuin päätyivätkin kortteihin – niitä on jäljellä enää muutama. Olohuoneen seinälle kasvoi joulukuusi langasta, teipistä ja kevyistä koristeista (idean löysin Pinterestistä: klik).

Nyt koristelemaan sitä varsinaista kuusta. ♥

This is what Dec 22 looks like. We’ll spend Christmas Eve at home and then travel to our grandparents’ on Christmas Day. I’ve nearly finished the last presents – they’ll be all ready and wrapped in two days. The leaves that I picked in the autumn really did make it to the Christmas cards (not that I’ve got many left anymore). I found a cute yarn tree on Pinterest (click) and made my own on our living room wall.

It’s beginning to look a lot like Christmas…

Advertisements

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s