Erityislaatuiset

erityis3

Nyt olen sen opetellut, siinä ne ovat: perinteiset isomummun sukat, joita on löytynyt joulupaketeista niin kauan kuin jaksan muistaa. Yksi sellainen paketti odottaa nyt aattoa isomummun luona, ja sukat sen sisällä ovatkin minun neulomani. Suku ei varmaan tänä jouluna sukkiaan mummulta saa, mutta se ei haittaa. Siinä on joululahjaa ihan tarpeeksi, että neljä päivää Suomea vanhempi mummu on pitkän sairaalajakson jälkeen taas jalkeilla.

erityis1

Eikä tässä vielä kaikki, voisin tokaista. Tähän hätään löysin vain punaisia, mutta näitä on kyllä varmaan kaikissa sateenkaaren väreissä. Lämpöisiä ja pehmoisia. ♥

erityis2

Kuvista näkee, ettei valotilanne ole se kaikkein paras, mutta onneksi tästä kuukauden eteenpäin olen kotona enemmän valoisaan aikaan. Loma alkoi eilen ja olen nyt palauttanut kaikki roikkumaan jääneet tehtävätkin. Voi vapautta. Voisin juhlistaa tätä lähtemällä ulos pakkaseen!

As long as I remember, my great-grandma has been knitting these lace socks for the whole family for Christmas. Now that she’s unable to knit after a long period of being in hospital, I’ve made her a pair instead. The family won’t get their socks this year but it doesn’t matter – it’s a great Christmas gift that, at the age of 96, she’s still up and about.

By the way, I’ve now succesfully started my Christmas holidays by lying in bed till ten. Just handed in the last essays. Now I’m off into the open air!

Advertisements

2 thoughts on “Erityislaatuiset

    • Lotta says:

      On kaunis tosiaan, ja yllättävän helppo! Äkkiä oppii mallin ulkoa. On kyllä kiva osata tuo, niin voi jatkaa perinnettä. :)

      Kiitos lomatoivotuksista!♥

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s