Woihan wip ja ufo

wip1

wip3

wip2

wip4

Lankaa sen kuin tulee lisää, vaikka vanhatkin työt ovat vielä kesken. Mutta mitäpä lankaholisti itselleen voi? Raitaa pukkaa ja pupuja, mutta valmista ei. Joululomalla voisin tehdä parannuksen.

Minun Cascade Heathersini on paitsi ihanan väristä, myös niin pehmeää kuin olla voi. Oli ihan pakko hypistellä sitä koko bussimatka kotiin. Uskaltaisinkohan kertoa, mitä siitä tulee? Ehkä uskallan.

Siitä tulee Weasleyn jumpperi. Ihan ikioma. ♥

Those bunnies do look innocent, but looks can be deceiving. In reality they’re just adding to my ever growing list of ufos. And what do I do to solve the problem? Buy more yarn, of course – soft and lovely Cascade Heathers. To be turned into my very own Weasley jumper. ♥

4 thoughts on “Woihan wip ja ufo

  1. Neulisti says:

    Hei, satuitko käymään tänään Wilhelmiinassa syömässä valkoisessa neuleessa ja seuranasi poika punaruskeassa neuleessa? :D Kun mä näin nimittäin itseni istumassa ruokalan pöydässä, vaikka seisoin vielä kassajonossa! Ihan meni pasmat sekaisin. :D Ja jos se et ollut sinä, niin meitä ihan tosissaan oikeasti on ainakin kolme. Mistä meitä oikein sikiää?

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s