Pientä kaunista

syksy2

syksy4

syksy3

syksy1

syksy5

Heräsin juuri huomaamaan, että on jo syyskuun kahdeskymmenes. Olen odottanut syksyä elokuun alusta asti, ja nyt tajuan, että se on saapunut hiipien, huomaamattani. Pian on jo lokakuu.

Koulu on vienyt huomioni niin täysin viimeisten viikkojen aikana, etten ole jotain satunnaista neulomispuuskaa lukuunottamatta ehtinyt tehdä paljon mitään julkaisemisen arvoista – tai niin luulin. Kun sitten aloin selailla kamerani muistia, löysin pieniä, yllättäviä hetkiä, joita en ollut tullut ajatelleeksikaan. Niissä on varmaan se syyskuu, joka on niin nopsaan hujahtanut ohi. Aika kaunis kuu kuitenkin.

I just came to realize September’s soon drawing to a close. I’ve been waiting for autumn since early August and now I see it has come without me noticing it. School’s taken so much time lately I thought I hadn’t done anything worth publishing – until I took my camera and started browsing the pictures. All those little moments must be the September that passed so quickly. It really was quite a pretty month.

Advertisements

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s