Vesi

vesi2

vesi1

vesi3

Nukkekotikerhossa tulee usein koettua yrittämisen ja jopa onnistumisen riemua, mutta tällä kertaa se riemu oli vähän vielä jotain suurempaa: ihanan lapsellista riemua – vesileikkejä, jee! Tämä vesi oli ainakin minulle jotain ihan uutta ja ihmeellistä; se oli tahmaa, muuttui sitten litkuksi, siitä takaisin tahmaksi (aiheuttaen hampaiden kiristelyä) ja tarvittaessa aina vain uudestaan litkuksi ja… Siihen pystyi puhaltamaan kuplia ja sitä pystyi värjäämään. Siihen pystyi säilömään ja upottamaan teepussin. (Jos jotakuta kiinnostaa, sen veden nimi on Scenic Water ja se on ihan hillitöntä. Mie tahtoo joululahjaksi.)

Limemarmeladi on näköjään suosittua.

vesi4

Ulkona näyttää tältä. Se ei ole Scenic Wateria vaan ihan sitä aitoa oikeaa, mutta ei se mitään. Sade on kivaa. Elokuu luisui käsistä että hups vaan, ja tänään alkoi syksy. Huomenna alkaa koulu. Toivottakaa onnea.

I got to play with Scenic Water at the miniature club! Look what I made! Tea, jam, marmalade – anyone for a cuppa and bite? And dinner afterwards – I’ve got some potatoes boiling. I love being so childishly excited about something, even if it’s just the water! Yay!

We have some water outdoors as well. Not Scenic, the real thing. But it’s okay, I like rain.

Starting at uni tomorrow. Wish me luck.

Advertisements

9 thoughts on “Vesi

  1. Matleena says:

    Tsemppiä, kirjota mulle ekan viikon fiiliksistä mahd pian! Me tultiin just telttaretkeltä ylämailta, laitan sulle mahd pian kirjettä tulemaan! Iso hali xxx

  2. qaws says:

    Minullakin tuota vesiainetta on mutta viälä(kään) en sitä ole kokeillut, ehkä nyt olisi jo korkea aika.. Kauniita tuli sinun tekeleistäsi :)

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s