Tää on paras päivä ikinä

vs7

vs1

Kutsuin Märssyyn kaksi luovaa ja taitavaa ystävää. Heillä pysyy näpeissä niin rautalanka kuin sivellinkin. He ovat samaa mieltä kanssani tärkeistä asioista, kuten siitä, että suklaamuffinssit, suklaakeksit, suklaatee ja suklaa ovat mainio kombo.

Washi-teipit pöytään, villasukat jalkaan ja Pinterest auki. Kattila porisemaan erityiselle yhden levyn liedelle ja dyykatut hillopurkit pesun kautta odottamaan vuoroaan. Tässä maailmassa kaksi rumaa helmeä on yhtä kuin kaunis, ja paremman työkalun puutteessa käy aina tikku, jonka päässä on vaaleanpunainen sydän. Kello kulkee ihmeellisin kolmen tunnin hypyin, mutta sen annetaan mennä omia aikojaan. Meillä on nyt käytössä maratonaskartelijan päivärytmi.

vs6mm

vs5

vs3

Askartelupäivä päättyy seuraavan vuorokauden puolella, kun ulkona on pimeää kuin talvi-iltapäivänä neljän aikaan. Kuu on täysi, tai jos ei ole, niin ihan tarpeeksi kuitenkin. Syksyn tullen yhden tie vie toiseen kaupunkiin ja toisen muille maille, mutta päätämme, ettei tämä ensimmäinen kerta jää viimeiseksi. Meidän kolmen yhdistettyä luovuutta on nimittäin hyvin vaikea ellei mahdoton voittaa.

vs4

Tää on paras päivä ikinä
tuli aurinko sadepilvestä
ja alkoi mulle hymyillä
tää on paras päivä ikinä. 

– Herra Heinämäki –

Two of my talented and creative friends came for a visit yesterday. They, like me, love to make stuff and think that one can never have enough chocolate – so we get along alright. It seems all you need for a great day is a pair of woollen socks, a special one-burner cooker, saucepan, jars dug up from a bin, candles, a bunch of beads and a couple of girls to share it all with. The clock may take odd three-hour leaps but we don’t mind. A crafts day isn’t over ’til we say so.

Advertisements

4 thoughts on “Tää on paras päivä ikinä

  1. vilma says:

    Voi miten upeasti oot tiivistänyt ihanan eilisen! Suklaan lisäksi voin olla samaa mieltä siitä että näitä päiviä on luvassa lisää ihan varmasti. :) <3

  2. Saara says:

    Enpä voi muuta kuin kompata Vilmaa… Ei täydellisemmäksi päivä olisi voinut muuttua! Sanon vain, että lisää, lisää, lisää tätä samaa!

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s