Vuoden vanha

yksivee

Vuosi sitten pakkasin kimpsuni ja kampsuni vanhassa Vuodatuksen-kodissani ja muutin WordPressiin. Ihmemaan jättäminen oli alkuun pienoinen identiteettikriisi, olinhan kerännyt vajaan neljän vuoden aikana joukon blogikamuja, joiden tuella oli turvallista kirjoitella. Alkuperäinen suunnitelmani olikin siirtyä uudelle alustalle vanhalla otsikolla ja  tutuilla aiheilla. Muutto osui kuitenkin sikäli hyvään saumaan, että olin jo aiemmin pyöritellyt päässäni pientä ilmeen ja tyylin raikastusta. Se, mitä 14-kesäisenä olin kirjoittanut, ei enää 18-vuotiaana tuntunut niin omalta. Päätin vähän kääntää kelkkaa; vaihtaa otsikon ja alkaa rakentaa omannäköistäni blogia. Lorainne ihmemaassa oli rakas paikka, mutta siellä asui hapuileva ja itseään etsivä tyttönen, joka ei ihan tiennyt, mikä suunta on oikea. Wisteria Walkin asukas hapuilee edelleen, mutta on hiljalleen alkanut käsittää, minne on menossa. WW on pitkään hakenut muotoaan, mutta nyt, vuoden vanhana, se osaa jo kävellä melko varmoin askelin.

Suurensuuri KIITOS kaikille kävijöille ja kommentoijille – te piristätte päiviäni joka ikinen! Erityisesti haluan kiittää kahta henkilöä lukuisista ihanista kommenteista: Huopatossunen sekä ystäväiseni Matleena. Kiitokseksi voisin lähettää teille kahdelle jotain pientä yllätystä. Ollaan yhteyksissä! :)

~ ~ ~

tykkään

Minusta paras blogi on sellainen, joka saa kerta toisensa jälkeen lukijansa hymyilemään. Haluan muistaa muutamaa blogia oheisella napilla – kiitos, kun teette päivistäni iloisia!

Pirjon ja Purjon uudempi tyyliblogi
Olen seurannut näiden kahden toilailuita jo useamman vuoden, ja silti he pääsevät aina yllättämään. Mitäpä siihen lisäämään. Lukekaa itse.

Lavian Anna
saa hymyn huulille levollisuudellaan. Sari yhdistelee tekstiä ja kuvia niin mahdottoman kauniilla tavalla.

Susannan työhuone
tarjoaa miltei jokapäiväisen annoksen väriterapiaa – joskus jopa useamman kerran päivässä. Bonuksena Kerttu.

Hyvää & kaunista
Hulvaton blogi, joka näyttää paitsi paljon kaunista, myös niitä “ei mennyt niin kuin Strömsössä” -hetkiä. Kirjoittajana itseironian mestari, johan sen kertoo jo nimikin – Maanvaiva.

Kanelimaa
osoittaa, miten kaunista arki voikaan olla. Ihana värimaailma.

Today I’m celebrating the first birthday of Wisteria Walk. It’s a whole year since I wrapped things up in my old blog home and moved to WordPress. It was a tough decision since I’d made so many friends there but, in the end, relocating turned out to be a good thing. I didn’t feel I could identify with what I’d written as a 14-year-old; starting from scratch allowed me to rethink what I really wanted my blog to look like. After a year of living in Wisteria Walk I can say I’m happy with what it looks like.

A huge THANK YOU to you all – the visits and comments that I get really make my day. I especially want to thank Huopatossunen and Matleena for their numerous lovely comments; I will be sending both a little surprise in return for cheering me up so often. I’ve also listed a few blogs above that make me smile every time I visit them. They’re all in Finnish, but in many cases the pictures speak for themselves, so do pay a visit!

12 thoughts on “Vuoden vanha

 1. Jaana Nykvist-Pekkarinen says:

  Nyt vasta tajusin,että voi kommentoidakkin…..Sinun blogipäivytys tulee sählöpostiini ja tulee aina luettua/katsottua se. Blogiasi on ihana seurata. Kuvien ja tekstien perusteella olet paljon vanhempi kuin oikeasti. Hyvää 1-vuotis päivää blogisi osalta!

  • Lotta says:

   Kiitos! Ehkä minä olen aina ollut blogistina vähän pikkuvanha, hih… :) Kiva että löysit kommenttiboksin, vaikka olenhan minä sinut huomannut aiemminkin – näen nimittäin kaikki sähköpostiseuraajat tilastoista. Jo pelkkä seuraaminen ilahduttaa paljon! :)

  • Lotta says:

   No sitäpä minäkin – vuosi meni kyllä kaikin puolin ihan hirmuisen äkkiä. Vastahan siekin olit lähdössä! Kiitos muru. ♥

  • Lotta says:

   Kiitos! Ei sitä aina jaksa eikä tarvitse – ja sinulla kommentointilaiskuus on kyllä todella pientä minuun verrattuna! :D

  • Lotta says:

   Hyvä, että onnistuin vähän piristämään! Saahan sitä narista, sehän kuuluu välillä asiaan. Pidän peukut pystyssä, että markkinapäivästä tulee onnistunut, jos päätät lähteä! :)

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s