Taloja rakentamassa

mathilda7

Viime lauantai kului Hankasalmella ihanaisessa Villa Mathildassa nukkekotinäyttelyä rakennellen. Päivä oli täynnä oivalluksia, pienten asioiden ihastelua ja samanhenkisten ihmisten kanssa tapaamista – mikäpä sen parempaa! Taloissa on avoimet ovet elokuun 11. päivään asti. Jos siis kesäreissusuunnitelmat ovat vielä auki, suosittelen lämpimästi suuntaamaan kohti Hankasalmea paitsi noiden pienten talojen, myös itse Mathildan vuoksi. Kauniimpaa miljöötä näyttelylle ei olekaan!

mathilda1

mathilda2

mathilda4

mathilda3

mathilda5

mathilda6

Tapasin myös idolini Rauhan ja Ilonan! Talojen ja pienoishuoneiden tekijät ylhäältä alas:
Minna Hilsu Joenmäenvuorenpaja Aino Paula Piikko

mathilda8

mathilda9

Nukkekotien lisäksi esillä on Juuso Peltomäen pienoiskylä Friedrichshöhe – niin mykistävä, että se on itse nähtävä. Joten ei muuta kuin kengät jalkaan ja menoksi, mitä vielä odotat? ;)

I had so much fun last Saturday, setting up a dollhouse exhibition at the lovely Villa Mathilda in Hankasalmi. All those pretty little things and beautiful houses! The one thing that really took my breath away was Juuso Peltomäki’s miniature village Friedrichshöhe – absolutely stunning! I will certainly be visiting our exhibition again some day this summer, and I think you should, too. ;)

Advertisements

3 thoughts on “Taloja rakentamassa

  1. pirkko says:

    Vai oikein idolit! :D :D Hienoja kuvia sait otettua. Minun kuvat meni jotenkin mönkään. Mutta sehän tietää mulle vaan uutta kesäretkeä Mathildaan. :) Terkkuja!!!

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s