Yksi pieni sana

kiitos2

Viime hetken lahja ei minulle tarkoita marketista hätäisesti napattua kukkapuskaa tai suklaarasiaa, vaan jotain, mikä valmistuu nopeasti mutta ilahduttaa aidosti. Lahjassa ei ole mitään mieltä ilman ajatusta, ja toisaalta ajatuksella hankittu tai tehty lahja voi olla hyvinkin pieni, sillä ajatus sen takana tekee siitä suuren.

kiitos3

kiitos4

Tämä mielessä ryhdyin eilen tekemään pientä kesänaloittajaislahjaa lauluopettajalleni. Syntyi jotain tarpeellista mutta söpöä: höpsöjä klemmareita vaikka kirjanmerkeiksi.

kiitos1

Silloin tällöin uusien ovien avautuminen tarkoittaa vanhojen sulkeutumista. Tällä kertaa suljen perässäni musiikkiopiston oven. Musiikki siinä muodssa kuin sitä olen 9 vuotta harrastanut loppuu, mutta soitto ja laulu jatkuvat varmasti jollain toisella tapaa. Näiden vuosien jälkeen kiitos onkin paikallaan.

I don’t see a last minute gift as a bunch of flowers or a box of chocolates hastily snatched from a supermarket but as something that’s quickly made but still cherished. The most important part of a gift is the thought and effort put to it – size and price are secondary. This time’s last minute gift is a bunch of paper clips – cute and silly yet useful. They’re for my singing teacher, to thank her for the year and wish a relaxing summer. This year I’m closing the door of the music school behind me for good, after nine years of learning to sing and play. A “kiitos” – thank you – is definitely in order.

4 thoughts on “Yksi pieni sana

  1. Saara says:

    Heippa ihana! Sun blogis on vaan jotain niin kaunista. En tiennyt ollenkaan, että kirjoittelet tällaista, mutta ei ole vaikea uskoa. Nythän me voidaan olla blogikamuja ja pitää yhteyttä vaikka ei koulussa enää nähdäkään! Jee!

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s