Psst! Tämä on arvonta.

(Psst! It’s a giveaway! Scroll down!)

arvonta1

arvonta2

arvonta4

Viimesyksyinen Britannian pikakiertue jätti jälkeensä miljoona mukavaa muistoa. Uusia haaveita syntyi yhtä monta kuin vanhoja tuli toteutettua – ja osa niistä vanhoistakin kaipaa toteutusta vielä toistamiseen. Halusin tehdä jotain, mikä pitäisi matkan varrelta poimitut muistot ja ihanat paikat mukana koko ajan. Syntyi tämä matkamuistoavaimenperä, puuväreillä kutistemuoville. Kaikki avaimenperän kuvat ovat Yorkin kaupungista, jota haluan palata tutkimaan vielä ajan kanssa. Piirtelin myös Oxfordia ProMarkereilla, mutta jälki levisi sen verran pahasti lakkauksen yhteydessä, että pelastuneista sai aikaan “vain” korvakorut; kuvissa on Christ Church Collegen pihamaata ja Hertford Bridge. Säilyvät ne muistot korvissakin killuen!

arvonta5

Onko sinulla jokin paikka, jossa viihdyt paremmin kuin missään muualla? Haaveiletko lomasta tai elämästä yleensä jossain tietyssä kaupungissa – tai vaikka maaseudulla? Haluaisitko palata jonnekin? Kerro kommentilla, millä paikalla on erityinen sija sydämessäsi. Arvon yhden matkamuistoavaimenperän kuvilla voittajan omasta rakkaasta paikasta. Voittaja itse saa siis valita kuvat – sillä varauksella, että ihmisiä en sitten osaa piirtää. :P Tämän palkinnon tavoitteluun jokaisella on yksi arpa…

…mutta ei siinä vielä kaikki! Koska vajaan vuoden mittainen bloggausurani täällä WP:n pu0lella on ollut välillä vähän yksinäinen, minusta olisi ihanaa, jos blogiini löytäisi samanhenkisiä ihmisiä kuin minä – ihmisiä, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja joilta saada palautetta. Siksipä jos pidät tästä hullunkurisesta elämästä Wisteria Walkilla, vinkaa ihmeessä kavereillekin tästä arvonnasta vaikka oman blogisi kautta – ja kerro siitä minullekin, sillä sanaa levittäneiden kesken arvon vielä pienen yllätyspalkinnon. :)

Aika alkaa nyt ja loppuu 2.6. kello 12! Paikoillanne, valmiit, hep!

Last autumn I had this little road trip in Britain that left tons of wonderful memories. Oh the places I visited! To always remember all the beautiful things I saw, I made this little key ring out of shrink plastic. All the pictures on it are from York, a city I’ll certainly revisit some day and have a proper look around. I also scribbled a bit of Oxford with ProMarkers but the colour started spreading so much I could only use the pictures of Christ Church College and Hertford Bridge to make a pair of earrings. That’s another way to carry the memories with you!

If you like what I did there, please comment and tell me which place you’d hang on a key ring. One of  you commenters will win their own key ring with the pictures of their special place (please note that I can’t draw people :P).  If you feel like telling your friends about it and sharing it in your blog, please do – and tell me you did it, ’cause there will also be a secret prize for one of those who share it! :)

The giveaway starts now and ends on June the 2nd, noon (GMT+3). Ready, steady, go!

Advertisements

15 thoughts on “Psst! Tämä on arvonta.

 1. Matleena says:

  Eikä, vähän ihania! Oot niin taitava! Mun lempipaikka on Glasgow koska oltiin siellä Michaelin kanssa ensimmäistä kertaa treffeillä. Ilma oli mitä parhain siihen nähden että elettiin syyskuun loppua, vai mahtoiko olla jo lokakuun loppu – jokatapauksessa, pyörittiin kaupungilla koko iltapäivä, olin ihan hukassa ilmansuuntien ja paikkojen kanssa muutenki. Mentiin myöhemmin syömään yhteen ihanaan art deco -tyyliseen italialaiseen ravintolaan, haettiin kahvit viimisinä asiakkaina yhestä kahvilasta ja istuttiin George Squarella samalla kun aurinko laski ja ihmiset kiiruhti ohi. Oli aika ihana päivä, ja jotenki sen jälkeen Glasgowsta on kasvanu mun suosikkipaikka maailmassa :)

 2. Anne says:

  Siis ihan MIELETTÖMÄN MAKEE palkinto! Rullailin edestakaisin, katsellen noita “kutistettuja kuvia” ihastellen kovasti ja paljon :) Lyhyesti ja ytimekkäästi: WOW! Tämänhetkinen työtilanne kiireineen ei anna tilaa reissailuun, enkä sitä oikeastaan edes kaipaa… Paras paikka maailmassa on sohvan nurkassa edes hetken löhöillen :D Haaveita kuitenkin on: kun kesä ja kärpäset tulevat, tulee myös keijut takaisin meidän takapihalle!! Keijujen uusi ovi on jo hankittu ;) Toivottavasti pian päästään rakentelemaan keijulaa sen oven ympärille. ( laitan linkkivinkkiä blogiini, toivottavasti sen sieltä joku bongaa…en ole ollenkaan varma käykö siellä enää ketään, kun blogikirjoittelukin on HIEMAN jäänyt…)

 3. Apris says:

  Mielettömän ihana palkinto. Olet kyllä todella taitava. Itsekin olen joskus kutistemuovia kokeillut, mutta huonoin tuloksin, ei ole siis minua varten. Mieli lentelee eräälle mökille Saimaan rannalle, vaikka ei oma olekaan. Mutta siellä tuli vietettyä paljonkin aikaa lapsena ja kertakaikkisen ihanaa kun aina välillä tarjoutuu tilaisuus vierailulle.

 4. sude says:

  Onneksi osuin tänne =). Aivan mahtavan ihana palkinto. Laitan linkin blogiinikin, jos se vähän edesauttais mahdollisuuksiani voittoon =D
  Istanbul on paikka, jolla on aina sopukka sydämessäni. Siellä voisin viettää sen tuhat ja yksi yötä ja vielä muutaman yön lisääkin. Siellä voi kulkea päivätolkulla ja aina löytyy uusia katuja ja uusia alueita. Palatseissa saa ihailla suurta loistoa ja toisaalla köyhyyttä ja puutetta. Taianomainen kaupunki johon ei voi koskaan kyllästyä ♥

 5. Lotta says:

  Vancouver on kaunis kaupunki jossa olen viettänyt kesiä.Omassa pihassa istuskelemassa katsellen auringonlaskua järvelle kesäiltana.

 6. Maarit says:

  Onpa todella kauniita avaimenperiä :D Onhan niitä paikkoja, joissa viihtyy, mutta rakkaimmaksi on taas tullut syntymäkotini, kun se on kuitenkin vielä pystyssä. Punainen talo omenapuitten keskellä! Laitan vinkin blogiini arvonnasta.

  • Lorainne says:

   Kutistemuovia myydään sellaisina tavallisen A4-arkin näköisinä palasina, ainakin läpinäkyvänä, valkoisena ja “huurteisena”. Siihen voi esimerkiksi piirrellä tai leimailla, minkä jälkeen kuvio leikataan tavallisilla saksilla irti ja laitetaan uuniin. Muovi kutistuu lämmön vaikutuksesta ja paksuuntuu suunnilleen 1,5 millin paksuiseksi. Hauska materiaali, tähän jää koukkuun! :)

 7. mehtäemäntä says:

  Moikka! suden kautta tulin etsimään uusia neulemalleja ja ihastuin blogiisi ihan täysin. ihan mahtavia kuvia,ideoita askarteluun,neulomiseen,sisutamiseen ja vaikka sun mihin. siis nuo koristepitsit valokatkaisijoissa on ihanat..jäinkin lukijaksesi ja osallistun samalla myös arvontaan.

  Lempparipaikkani on usko tai älä sorsastusvene iltalennolla miehen kanssa. kyllä siinä sielu lepää..pakko olla hiljaa, että saa saalista, mutta silti kuunneltava koko ajan itseään,luontoa ja toista..ah<3

 8. Saara says:

  Ihania avaimen periä! Voi oon niin kateellinen sun taiteellisuudestasi ja näppäryydestäsi. Ja muuten RAKASTAN edelleen sun blogias! Mulle tärkeimpiä paikkoja on parhaan kaverini “maatila” peltoineen ja järvimaisemineen sekä Montanan vuoret. Kyseisissä åaikoissa on koettu rakkaimmat muistot kavereiden kanssa.

 9. liisax says:

  Lempipaikkani löytyy veden ääreltä. Jokirannasa on parikin rakasta paikkaa. Se rauha, hiljasuus, veden liplatus, ihanaa! Linkitin arvonnan myös blogiini. :)

 10. Marjut says:

  Oi miten upeita!
  No kotihan on tietenkin paikka jossa viihdyn parhaiten, sekä Puijon metsä. Jos lomailua ajatellaan Rooma on paikka, jossa voisi uudelleen käydä.
  Laitoin arvonnasta maininnan blogini sivupalkkiin.

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s