Innostuin

innostuin3

innostuin4

innostuin2

innostuin1

Viime päivät ovat olleet yhtä löytämistä, innostumista, kokeilua ja aina lopulta vähän onnistumistakin. Torstainen toivioretki kierrätyskeskukseen ja Tiimariin tuotti hienoja löytöjä; Tiimarin alesta jäi käteen muun muassa pitsileimasinpaketti parilla eurolla. Jo valmiiksi pikkuruisen pitsikuvion toimiminen kutistemuovilla askarrutti (hehe) sen verran paljon, että pakkohan sitä oli heti kokeilla – ja toimihan se. Ällistyttävää. Kierrätyskeskus tarjosi paitsi täydellisen villatakin muutamalla kymmenellä sentillä, myös jotain keväistä askarteluhuone Märssyyn. Luulitteko, että tuo on raastinrauta? Ehei, sillä on aivan muu funktio – siitä lisää sitten, kun Märssy avaa ovensa kevääseen. (Tunnustan, että vähän olen jo käynyt kurkkimassa ja hipelöimässä hiljaa talviuniltaan heräileviä purkkeja, helmiä ja kirjoja.)

Kokeilua ja pieniä onnistumisen kiljahduksia tuotti eilinen teipintuunaustuokioni. Katsastin aamulla Pinterestistä kasan tutoriaaleja omien kuvioteippien tekoon ja poimin muutaman vinkin mukaani. Ohuet kankaat yhdistettynä kaksipuoleiseen teippiin jaksavat ihastuttaa yhä vain, kun niitä katselen. Löysin myös uuden “teen vielä yhen” -askareen: maalarinteipin leimaaminen. Kuvassa on aika monenasteista kokeilua, mutta varsinkin alimmat onnistuivat sen verran hyvin, että eiköhän niille käyttöä löydy. Päälle pari kerrosta hiuslakkaa (tai ehkä mieluummin ihan askartelukäyttöön tarkoitettua spraylakkaa, mutta mihin sitä nyt oikeita askartelutarvikkeita tarvitsisi?) ja kuivatus yön yli. Sitten vaan teippailemaan.

Tänä aamuna innostuin taas niin kovasti, että meinasin jäädä bussista – mutta siitä lisää myöhemmin.

The last few days have been all about finding inspiration & pretty items, trying out new things and just getting really carried away making stuff. I found some lovely things from the recycling centre, including a perfect cardigan and something for our dear crafts room Märssy. The “making” part mainly consists of shrink plastic (look at that tiny lace!) and finding ways to make my own patterned tape. The fabric + double-sided tape combination works nicely, but I also found a new love: stamping on masking tape. It took a bit of trial and error, but eventually I got a few strips that I can actually use for my projects. How cool is that!

This morning I got so carried away making something new (again) that I almost missed my bus – more of that later…

Advertisements

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s