Lontoo pöydälläni

Jos Lorainne ei mene Lontooseen, on Lontoon tultava Lorainnen luo. Eiku?

If Lorainne will not go to London, then London must come to Lorainne, don’t you think?

lego1

lego2

lego3

Synttärilahjoistani ehdottomasti hullunkurisin on tämä ikioma pikkuruinen Big Ben. Sen osaset muistuttavat legopalikoita, mutta ovat niin pieniä, etteivät meinaa sormissa pysyä (pienin palanen noin 4x4x5 milliä). Ajattelin ensin tehdä vaikka vähän perustuksia ja jatkaa sitten myöhemmin, mutta kuinkas kävikään – pakkohan se oli loppuun asti rakentaa, kun kerran oli aloitettu. Terapeuttista, sanoisin. Ja lopputulos on upea – varsinkin tuo syötävän söpö kaksikerrosbussi!

Look what I got for my birthday (thanks ♥)! It’s my very own Big Ben, so tiny and pretty – and made of pieces that look like Lego bricks but are a whole lot smaller. At first I thought I’d build just a bit of the foundation and finish it all later but I couldn’t help it – I just had to build it at one go! Quite therapeutic, actually. And I love it, especially the teeny-weeny double-decker!

lego4m

lego5m

Mietin vähän aikaa, mihin kategoriaan tämä nyt menisi, mutta eiköhän se ole aika selvää. Enpä ole varmaan tämän minimpää koskaan nähnyt.

It took me a while to decide which category this will fall into, but, in the end, it is quite obvious. This is about as miniature as you can get.

Advertisements

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s