Ylhäisessä yksinäisyydessään

herttakuningatar1

Penkinpainajaiset on juhlittu perinteisin menoin huutamalla kurkku käheäksi helmikuisessa viimassa rekan lavalla (ilman lapasia, hups). Viimeinen päivä oli kuin olikin oikeasti yksi lukioajan hienoimmista. Risteillä päätin vain muutaman ystävän kera ympäri kotikaupunkia, ja hauskaa oli!

I’m officially out of upper secondary. The last day of school was just fantastic! We screamed ourselves hoarse in a wintry wind on the back of a truck (and guess who forgot her mittens – oops). I didn’t go on the traditional cruise that almost all seniors attend – instead I cruised on foot around our home town with a few friends and had a lot of fun!

herttakuningatar2

Nyt herttakuningattaren oikein paperille kirjattuun päiväjärjestykseen kuuluu lukemista ja lisää lukemista. Loogista on siis, että olen muun muassa leiponut, virkannut isoäidinneliöitä sekä käynyt kävelyllä jäällä imemässä itseeni ensimmäisiä kevätauringon säteitä. (No ei, eilen luin ihan totta 20 sivua filosofiaa. Huimaa.) Todellisuus ei ole ihan vielä iskenyt päin kasvoja, joten toistaiseksi tuntuu siltä, kuin olisi vaikka hiihtolomalla eikä totaalisesti poistunut lukiosta. Yritän pitää itseni kiireisenä, ettei se ihan vielä iskisikään.

Now it’s only reading and more reading – so obviosly I’m baking, crocheting granny squares and going for walks to soak in the first rays of the spring sun. (No, seriously, I did read twenty pages of philosophy yesterday. Superb.) It hasn’t yet hit me that this isn’t just any holiday and I’m out of school for real. Just trying to keep busy so as not to realise it just yet.

herttakuningatar3

Advertisements

5 thoughts on “Ylhäisessä yksinäisyydessään

 1. Pirjo ja Purjo says:

  Lapaset – mitkä ne ovat? :-) Meilläkään ei koskaan ole moisia käytössä.

  Lukemisen ohessa kannattaa olla kaikenlaista aivoja lepuuttavaa toimintaa kuten vaikka niitä isoäidinneliöitä. Ja ihan kaikenlainen lukeminen on aina hyödyksi, jopa Valitut palat vuodelta 1988, jos sellaisen sattuu löytämään.

 2. Matleena says:

  Aivan upee asu! Mä täällä just päätin että musta tulee ala-asteen opettaja ja hylkään mediateoriat niille ketkä siitä on oikeesti kiinnostuneita. Päätin myös et pitää sitä vähän nostaa opintolainaa että en ihan kuole stressiin, ihanasti painoa lähti hartioilta:) Töitä sain enskuullekin mikä on hyvä homma, kielitieteet on mielenkiintosta opiskeltavaa englannin ja kasvatustieteiden rinnalla. Tsemppiä lukulomalle rakas! xx

 3. Sukkailija says:

  Nyt kun näin tämän kuvasi Herttakuningattarena, niin bongasin sinut parista valokuvastani penkkariajeluista :) Hurrasin koulullenne ja autoillenne ääni käheänä, enkä edes omaa poikastani autoissa nähnyt…

  Iso tsemppihalaus lukulomaan ja kirjoituksiin!!!

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s