Jalanjäljillä

Pala minua taisi jäädä Oxfordiin.

I feel like I left a piece of myself in Oxford.

Ette arvaa, miten suuri asia Oxfordin näkeminen oli minulle. On hurjaa ajatella, että noita samoja katuja ovat tallanneet sellaiset pikkunimet kuin C.S. Lewis, Lewis Carroll ja Tolkien – ja niin monet muut. Carrollin mielikuvituksen tuotteita saimme kylliksemme Alice’s Shopista, joka oli ihan pikkuinen ja täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä asioita. Ja olettekos koskaan sattuneet kuulemaan komisario Morsesta (tai sittemmin Lewisista, jota minä olen seurannut enemmän – sillä apulaisella, Hathawaylla, ei toki ole osuutta asiaan)? Satuimme ihan vahingossa poikkeamaan lounaalle näiden heppujen kantapaikkaan, The White Horse -pubiin. Sitä ihmetystä, kun kuulimme pubin olevan kuvauspaikka!

Ja kuvauspaikoista puheen ollen, ei tässä vielä kaikki. Ne Oxfordin-piipahduksen kohokohdat ovat vielä tulossa… ;) Muuten, mistä näitä Lewiseja oikein tulee?

You’ve no idea what it meant to me to see Oxford. It feels incredible that those streets have once been trodden by people such as C.S. Lewis, Lewis Carroll and Tolkien. I brought home with me some beautiful things from Alice’s shop – each curiouser than the other. And we actually had lunch at The White Horse – the local of inspectors Morse and Lewis (not to mention Hathaway). You should have seen our faces when we found out the place has actually been a filming location!

And talking of filming locations, I haven’t shown you the high points of our trip yet… ;) And by the way, what’s with all the Lewises?

Advertisements

3 thoughts on “Jalanjäljillä

  1. Huopatossunen says:

    Katselin, että kuvissa on kummallinen valaistus, kunnes tajusin että aurinkohan se siellä valaisee kirkkaalta taivaalta ;) Täällä Suomessa ei ole aurinkoa pahemmin näkynyt. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja mielenkiintoisia kohteita.

    • Lorainne says:

      Oxford-päivänä ei tosiaan olisi parempi sää voinut olla! Lämpöä oli lähemmäs parikymmentä astetta, ihan kesä oikeastaan. :)

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s