Uudet vaatteet

…eli mitä tapahtui kirpparikankaille.

So what happened to the fabrics, then?

Kun siskon huonetta rempattiin ja sisustettiin uudelleen kesällä, nappasin minä omaan huoneeseeni vanhan ja vähän virttyneen, mutta muuten ihan hyvässä kunnossa olleen pikkuisen lipaston nukkekotiani kannattamaan. Nyt lipasto sai vähän piristystä pintaansa suht nopeasti ja helposti (vaikka niittipyssy vähän pelottikin ja niititkin loppuivat puolivälissä kesken), eikä tuunaukselle tullut hintaakaan kovin paljon. Söpöilyä ei voi koskaan olla liikaa. ;)

My sister’s room was redecorated in the summer and I managed to get my hands on a tiny chest of drawers – old and a bit shabby, but otherwise in a good condition and perfect to hold my dollhouse. Covered with pretty fabrics, it’s now cuter than ever and good as new!

Loppuun vielä yhdet sukat. Kahdeksan yhteisen soittovuoden jälkeen viuluopettajani on jäämässä eläkkeelle, ja halusin muistaa ja kiittää häntä villasukilla.

My dear violin teacher, with whom I’ve played for eight years, is retiring in a couple of weeks. These socks are a thank you for her.

4 thoughts on “Uudet vaatteet

  1. Matleena says:

    Oi kuinka ihana lipasto! Tosi kätevä idea, tolla tavalla päällystää:) Ja ihanan näkönent oi banneri – you’ve been redecorating my lovely!

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s