Kohtalo on käsissänne

Huone muotoutuu pikkuhiljaa sellaiseksi kuin olen aina sen halunnut olevan. Enää muutama pikku yksityiskohta, ja sitten on valmista. Ehkä.

My room’s slowly turning into what I’ve always wanted it to be. Just a few little details to go… I think.

Jos en saa illalla unta, voin nyt helposti opetella kädestäennustamisen perusteita tästä 1940-luvun Seurasta poimitusta artikkelista.

Now I have something to do in case I can’t sleep at night: learning the basics of palmistry from this 1940’s press cutting.  Your fate is in your hands, it says.

Hauskinta on se, että joku on jättänyt artikkeliin merkkejä itsestään – joku omaperäinen, vieraanvarainen ja itsepäinen, jolla on syviä tunteita ja normaalin ihmisen normaali elämä.

I love how someone’s left their mark on the article – someone peculiar, hospitable and stubborn with deep emotions and a normal life of a normal person.

Advertisements

8 thoughts on “Kohtalo on käsissänne

  1. Matleena says:

    Mistä löysit ton? Mäkin ootan että pääsis asuntolahuonetta sisustamaan – kaikkea tollasta hauskaa, söpöä ja nokkelaa yksityiskohtaa mäkin tahon. Ongelmaksi muodostuu vaan se, ettei me saada periaatteessa kiinnittää mitään seiniin… Noh, pikkuvikoja :)

Kirjoita kommentti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s